Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Сьогодні перестало битися серце нашого колеги Миколи Миколайовича Болдижара.

Сьогодні перестало битися серце нашого колеги Миколи Миколайовича Болдижара.

Автор: admin від 21-11-2023, 14:55
 (голосів: 0)

Сьогодні перестало битися серце нашого колеги Миколи Миколайовича Болдижара. Колектив Закарпатської академії мистецтв та Фахового Коледжу мистецтв імені Адальберта Ерделі ЗАМ висловлює щирі співчуття родині. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї Миколи Миколайовича та разом із ними схиляємо голову в глибокій скорботі.
Микола Миколайович все своє життя віддав педагогічній діяльності, виховуючи молоде покоління митців. Протягом багатьох років виконував обов’язки завуча з навчальної роботи в Коледжі мистецтв імені А.Ерделі, сприяв розвитку та процвітанню закарпатської мистецької школи. Талановитий художник, чудово володів академічними знаннями з рисунку, щиро ділився ними зі студентами. Його учні неодноразово ставали призерами всеукраїнських олімпіад із рисунку, отримували схвалення від високофахових представників художніх академій України. Крім віртуозного рисунку, Микола Миколайович володів і тонким відчуттям кольору, що проявлялося в різнопланових композиціях, виконаних в олійному живописі. Рано обірвалося життя….багато планів, мрій, незавершених робіт… Вічна і світла пам'ять йому в серцях студентів, колег, близьких і рідних.