ДУМАЮЧИ ПРО МАЙБУТНЄ…

Автор: admin від 4-09-2017, 14:37
 (голосів: 1)

   У рамках профорієнтаційної роботи викладачі Закарпатської академії мистецтв та Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі долучилися до Свята Знань, що проводилося 1 вересня 2017 р. в початковій школі І ступеню № 1 з поглибленим  вивченням англійської мови м. Ужгорода. Цього дня заклад урочисто відсвяткував 10-річчя заснування, відчинивши в черговий раз свої двері для молодших учнів 1-4 класів.

   Перше вересня – завжди свято яскраве, насичене емоційністю, сповнене  хвилюючою атмосферою, коли лунають музика, теплі поздоровлення i кожне людське серце відгукується на заклик першого дзвоника. Нинішній першовересень був особливо урочистим, з надзвичайною програмою, яку ретельно підготували адміністрація та викладачі закладу.

   З-поміж іншого родзинкою стало проведення виставки дипломних робіт студентів Закарпатської академії мистецтв та Коледжу мистецтв імені А.Ерделі, організованої завідувачами кафедри образотворчого мистецтва Волощук А. В. та кафедри декоративно-прикладного мистецтва Іваньо Ю. Ю.  Живописні полотна, розташовані на мольбертах вздовж алеї, привертали увагу учнів і викликали захоплення їх батьків, учителів та поважних гостей. Яскравий живопис створював святковий настрій, зацікавлював глядачів віртуозністю виконання, а предмети декоративно-прикладного мистецтва із дерева, кераміки та металу доповнювали чудове враження від експозиції.

   Надзвичайною подією було те, що викладач Закарпатської академії мистецтв, заслужений художник України, завідувач кафедри рисунку Ковач А.М. швидкоруч олівцем виконував портрети учнів. Велика кількість бажаючих утворила чергу, очікуючи отримати ескіз Майстра.

   Святкова атмосфера, урочистий настрій залишилися в пам’яті всіх присутніх на цьому дійстві і утвердили в мрії щасливе майбуття.

 

Волощук А.В.,   

завідувач кафедри образотворчого мистецтва