Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Семінар викладачів образотворчого мистецтва

Семінар викладачів образотворчого мистецтва

Автор: admin від 1-12-2023, 15:58
 (голосів: 0)

 

За програмою обласного методичного семінару викладачів образотворчого мистецтва на тему: «Художньо-естетична професійна підготовка здобувачів освіти мистецьких шкіл: традиції, досвід, виклики сучасності» на базі Драгівської школи мистецтв, філії в с.Золотарево, де директором є досвідчений керівник п.Магдинець Марина Тіберівна.
Відповідальним на цьому семінарі був викладач Закарпатської академії мистецтв, завідувач кафедри «Рисунок», Заслужений художник України, член ЗО НСХУ п.Ковач Антон Михайлович.
Відкритий урок майстер-клас на тему: «Осінь. Рідний край» провів учням школи викладач Розман Михайло Антонович. Виконувалась акварельними фарбами робота в жанрі пейзажу.
У своєму виступі після завершення майстер-класу Ковач А.М. відмітив належний методичний рівень уроку, результати виконаних робіт. Всі учасники семінару ,а це викладачі шкіл з Хустського та Тячівського районів, висловили свої враження від рівня проведення семінару.
Ковач А.М. ознайомив присутніх з діяльністю та специфікою роботи Закарпатської академії мистецтв, яка радо чекає на майбутніх абітурієнтів в наступній сесії 2024 року. Підкреслив , що важливо зберігати увагу на функціонуванні таких шкіл мистецтв, не зважаючи на важкі часи, а випускники шкіл є надією на продовження мистецьких традицій нашою краю.