ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

Автор: admin від 2-09-2017, 12:46
 (голосів: 1)

   1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.
   Зранку в п’ятницю, 1-го вересня, в Закарпатській академії мистецтв зібралися студенти, викладачі та співробітники. Першокурсники познайомилися з академнаставниками і викладачами, відвідали навчальні аудиторії та виробничі майстерні. Колектив академії вшанував фундатора закарпатської художньої школи Адальберта Ерделі покладанням квітів на його могилу.
   О 13.00 у малому залі філармонії відбулося урочисте засідання студентів та викладачів академії. Перед колективом виступив ректор Закарпатської академії мистецтв професор Іван Небесник. Він привітав присутніх з початком нового навчального року, розповів про досягнення колективу вишу за минулий рік та озвучив плани на майбутнє.
   Перед учасниками урочистого зібрання виступив із лекцією член наглядової ради, почесний доктор Закарпатської академії мистецтв (Doctor honoris causa) професор Сергій Квіт. Він передав сердечні вітання він колективу Києво-Могилянської академії, розповів про особливості нового Закону України «Про вищу освіту», поділився досвідом організації навчального процесу і науково-дослідної роботи у провідному виші України. Лекція визвала живий інтерес, про  що свідчили численні запитання студентів і викладачів.
   Свято 1-го вересня – День знань –вдалося на славу.