День знань

Автор: admin від 2-09-2021, 18:07

Уже традиційно День знань у Закарпатській академії мистецтв та Фаховому коледжі мистецтв ім. А. Ерделі проводиться в залі Обласної філармонії. У залі   присутні  першокурсники,  викладачі, студенти  та поважні гості. Ректор Академії проф. Небесник І. І., вітаючи присутніх із святом, пригадав найважливіші події попереднього навчального року і розповів цікаву і водночас непросту історію становлення та розвитку Коледжу та Академії, а також наголосив на тих викликах, які чекають заклад у цьому році. 

З привітання також виступили:  

Директорка Фахового коледжу мистецтв імені Адальберта Ерделі - Поляк Мар’яна Тарасівна.

Марусинець Мар’яна Михайлівна – директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації. 

Чучка Павло Павлович – член Наглядової ради Закарпатської академії мистецтв, власник і автор етнографічного ресторану-музею «Деца у нотаря». 

Микита Володимир Васильович – член Наглядової ради Закарпатської академії мистецтв, народний художник України, академік Національної академії мистецтв України.

З захоплюючим музичним номером виступили студенти Дорош Іван та Годю Іван, які виконали чудову музичну композицію  AC/DC. 

Свято завершилося спільним фото і покладанням квітів на могили Адальберта Ерделі та Йосипа Бокшая.