Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » 17 листопада в Закарпатській академії мистецтв традиційно святкують День студента.

17 листопада в Закарпатській академії мистецтв традиційно святкують День студента.

Автор: admin від 17-11-2023, 14:19
 (голосів: 0)

 

День студента - свято молоді, яке щорічно відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Студентська пора весела та різноманітна, але водночас важка та відповідальна. В Україні студенти також відзначають свято в листопаді з середини 90-х, а з 1999 року стали відзначати офіційно.
17 листопада в Закарпатській академії мистецтв традиційно святкують День студента. Цього року його відзначено в камерній затишній атмосфері. Студенти організували виставку своїх робіт. Для студентів 1-го курсу було організовано мистецький квест по визначних місцях Ужгорода. Всі команди добре впоралися із завданнями, отримали позитивні емоції та задоволення від командної роботи й цікавих завдань. Після закінчення квесту відбулися конкурси для студентів-першокурсників та посвята їх в студенти Закарпатської академії мистецтв.
Всім студентам в цей день хочемо побажати натхнення. Нехай на вашому шляху зустрічаються тільки хороші люди. Бажаємо великих перемог, успіху, насиченого позитивними емоціями цікавого студентського життя. Цінуйте кожну його хвилину.
З Днем студента!