#ми_сильні

Автор: admin від 24-02-2023, 22:14

Сьогодні, 24 лютого 2023 року – річниця початку повномасштабної війни, рік нашої незламності. Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її у цю мить.

Символічно, в цей день у Закарпатській академії мистецтв відбулося спецпогашення марки Бенксі. На поштовому випуску, присвяченому річниці повномаштабного вторгнення росії в Україну, представлено одне з семи графіті англійського художника Бенксі, створених ним в Україні у 2022 р. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку в смт Бородянка (Київська область).
Поштова марка «ПТН ПНХ!» - благодійний випуск Укрпошти. Частина зібраних в такий спосіб коштів будуть спрямовані на відбудову навчальних закладів на території України, які зазнали руйнувань внаслідок збройної агресії рф.
Спецпогашення провели: директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Марусинець Мар’яна, директор Закарпатської дирекції АТ Укрпошти Сергій Калій, проректорка Закарпатської академії мистецтв Анна Бокшан та голова Закарпатського товариства філателістів Генадій Будневич.
Разом до перемоги! Віримо в перемогу, в ЗСУ.
Слава Україні та її героям!