Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Свято першокурсника в Закарпатській академії мистецтв та Коледжі мистецтв ім. А. Ерделі ЗАМ

Свято першокурсника в Закарпатській академії мистецтв та Коледжі мистецтв ім. А. Ерделі ЗАМ

Автор: admin від 30-11-2019, 10:59

27 листопада відбулося довгоочікуване Свято першокурсника. Звичайно, до нього найбільше готувалися студенти перших курсів Академії і Коледжу. Вони у запропонованих випробуваннях довели, що справді можуть вважатися студентами-митцями. А завдання, слід зауважити, були нелегкими: треба було підготувати презентацію команди на тему «Ми – митці майбутнього», пройти мистецький квест, показати свої фахові здібності, намалювавши спільну картину «Як ми відчуваємо майбутнє», поборотися капітанам – одним словом, справді довести собі і всім присутнім, що бути художником престижно, класно і цікаво!

Вітаючи студентів зі Святом першокурсника, ректор Академії професор Небесник І. І., вручив їм грамоти, подяки, премії та подарунки за успіхи у навчанні, творчості та активність у громадському житті, а також за перемогу в конкурсі на кращу кімнату студентського гуртожитку.

Прекрасний настрій створювали на святі ведучі Наталка Мацола та Андрій Квич, Наталка Гандера та Катерина Фільченко, взявши на себе організацію та проведення вечора. Дякуємо їм!

А найбільше вдячні за веселі розваги в аудиторії № 27 Коледжу мистецтв ім.А.Ерделі ЗАМ!