Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » СВЯТО ПЕРШОКУРСНИКА В ЗАКАРПАТСЬКІЙ АКАДЕМІЇ МИСТЕЦТВ

СВЯТО ПЕРШОКУРСНИКА В ЗАКАРПАТСЬКІЙ АКАДЕМІЇ МИСТЕЦТВ

Автор: admin від 22-11-2016, 16:52
 (голосів: 3)

   Щороку в нашому закладі вітають першокурсників з їх особистим святом! І ось воно! Настав той день, коли студенти першого курсу мають показувати свої таланти, повинні вразити та розсмішити глядачів, а особливо журі! Цього року другий та третій курс вирішили оформити для першачків актову залу ПАДІЮНу в стилі модерн і запропонувати тему «Ювілейний 2016 рік». Тема була дещо суперечливою, але згодом учасники домовилися і порозумілися з організаторами, які допомагали та підтримали їх у цей важливий день.

   Уважно спостерігаючи за аудиторією та членами журі протягом усього виступу конкурсантів, другокурсники та третьокурсники дуже нервували. Проте і перший курс Закарпатської академії мистецтв, і перший курс Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі, і І курс скороченої форми навчання Закарпатської академії мистецтв дуже достойно справилися з випробуваннями. Та все ж отримав перемогу І курс академії! Нагородженням для студентів був дуже смачний тортик та... теплі привітання ректора Івана Іванович Небесника! :) Потрібно також зазначити, що ведучі конкурсу приготували невеличкий веселий сюрприз, який прозвучав під час посвячення першокурсників. Хіба кожний рік студент чує таке «майже церковне» посвячення?

   Крм того, студенти були нагороджені грамотами, цінними подарунками і преміями. А ввечері всі мали можливість потанцювати!

 

   Вереш Вероніка, студ. ІІ курсу ГД