«МЕХІЗМИ» ВІД ВЕРОНІКИ ВЕРЕШ

Автор: admin від 18-10-2018, 20:42
 (голосів: 1)

7 жовтня. Цей день став особливим для студентки 4-го курсу спеціальності «Графічний дизайн» факультету дизайну та декоративно-прикладного мистецтва Закарпатської академії мистецтв Вероніки-Катерини Вереш. Сьогодні перша її персональна виставка.

Молода мисткиня обрала досить незвичну тему: «Мехізми», і як вона сама пояснила, це – «поєднання механізму з чудовиськом». Новий, поки що маловідомий термін. Виконала свої роботи студентка на полотні олійними фарбами. 

У своєму виступі Вероніка зазначила, що надихнув її на такі роботи вчитель роботехніки Хомутник Роман Романович, який розказує, показує і навчає її створювати різні механізми, збирати плату та загалом працювати з технікою. Також студентка подякувала викладачам, педагогам, а особливо своїм батькам, які теж надихали, підтримували і навчали її!

«Сьогодні – всесвітній день посмішки, – каже Вероніка. – Нехай кожний день буде радісним, і щоб ми не припиняли посміхатися один одному, адже це може допомогти краще, ніж будь-які слова».

Так і Вероніці було дуже приємно, коли вона побачила посмішки в лекційній залі Академії: «Я знаю, що йду правильним шляхом», – підсумувала Вероніка.

Привітав Вероніку із виставкою і ректор Небесник Іван Іванович, який зазначив, що він радіє ініціативі студентів робити подібні свята в навчальному закладі і чекає надалі великих досягнень студентів Закарпатської академії мистецтв.