Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » ЗАКАРПАТСЬКА АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВ ТА КОЛЕДЖ МИСТЕЦТВ ім. А. ЕРДЕЛІ НА «ЯРМАРКУ КАР’ЄРИ»

ЗАКАРПАТСЬКА АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВ ТА КОЛЕДЖ МИСТЕЦТВ ім. А. ЕРДЕЛІ НА «ЯРМАРКУ КАР’ЄРИ»

Автор: admin від 24-09-2018, 22:26
 (голосів: 1)

 

 

20 вересня 2018 року відбувся інформаційно-просвітницький захід для учнівської молоді та інших категорій населення, який проводив Ужгородський міський центр зайнятості спільно з Управлінням освіти Ужгородської міської ради.

На Ярмарку були представлені підприємства та організації, що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів і молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри. Роботодавці знайомили відвідувачів зі своєю діяльністю, надавали інформацію про наявні вакансії, можливість стажування та проходження практики.

Серед вищих навчальних закладів були і Закарпатська академія мистецтв та Коледж мистецтв ім. А. Ерделі. Студенти та викладачі гідно представили наш заклад, розповіли не тільки історію розвитку мистецької освіти на Закарпатті, а й у рамках профорієнтаційної роботи познайомили бажаючих з особливостями професії художника, розкрили окремі секрети творчості живописців та дизайнерів, закцентували на актуальності творів декоративно-прикладного мистецтва. З непідробним інтересом розглядали присутні демонстраційні роботи студентів академії і коледжу з графічного дизайну, кераміки та живопису, які були виставлені на міні-виставці.

 

 

 20 вересня 2018 року відбувся інформаційно-просвітницький захід для учнівської молоді та інших категорій населенняякий проводив Ужгородський міський центр зайнятості спільно з Управлінням освіти Ужгородської міської ради.