Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » ЗАКАРПАТСЬКА АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВ – ПРЕСТИЖНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТИПУ

ЗАКАРПАТСЬКА АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВ – ПРЕСТИЖНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТИПУ

Автор: admin від 16-11-2018, 19:28
 (голосів: 1)

«Закарпатська академія мистецтв – престижний навчальний заклад європейського типу», – саме цей вислів став лейтмотивом профорієнтаційної зустрічі викладачів Академії Вагери Оксани Миколаївни (відповідального секретаря), Кофеля Олександра Васильовича (члена екзаменаційної комісії) та Чорнак-Щоки Віталії Василівни (члена приймальної комісії) з учнями Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради та Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 імені В. С. Ґренджі-Донського Ужгородської міської ради Закарпатської області. З цими навчальними закладами Академія впродовж останніх років підтримує дружні стосунки, відповідно, щороку їхні випускники стають нашими студентами. І цього разу випускники проявляли непідробний інтерес до розповіді викладачів, з цікавістю розпитували про навчання в Коледжі та Академії, ознайомилися з відео- та фотоматеріалами, з захопленням розглядали творчі курсові та дипломні студентські роботи.

«Бути митцем – сьогодні престижно!», «Навчатися в Закарпатській академії мистецтв – це значить здобувати європейську освіту!» – до такого взаємовисновку дійшли на зустрічі.