Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » СЛОБОЖАНЩИНА ВІДСВЯТКУВАЛА 95-РІЧЧЯ ВИЩОЇ ХУДОЖНЬОЇ ШКОЛИ

СЛОБОЖАНЩИНА ВІДСВЯТКУВАЛА 95-РІЧЧЯ ВИЩОЇ ХУДОЖНЬОЇ ШКОЛИ

Автор: admin від 18-10-2016, 12:20
 (голосів: 2)

   12 - 13 жовтня в стінах Харківської державної академії дизайну і мистецтв пройшло святкування 95-річчя вищої художньої школи Харкова. Фінальним акордом у низці заходів стала урочиста академія, яка зібрала разом викладачів, працівників, студентство та гостей Академії.

   Привітати ХДАДМ із визначною подією та вручити почесні грамоти науково-педагогічному колективу прийшли заступник директора Департаменту науки і освіти ХОДА Олександр Труш та директор департаменту культури і туризму ХОДА Олег Яцина. Доєднались до побажань творчих досягнень й колеги з інших регіонів України - ректор Львівської національної академії мистецтв Володимир Одрехівський та перший проректор з науково-педагогічної роботи Роксолана Шафран, проректор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Остап Ковальчук, декан факультету дизайну та декоративно прикладного мистецтва Закарпатської академії мистецтв Віктор Бунда.

 

 

 

 

 

 

 

   В рамках святкування 95-річчя вищої художньої освіти Харкова було організовано екскурсію на завод "Турбоатом". Учасників гостинно прийняв генеральний директоро Віктором Суботін. Завод «Турбоатом» — одне з найбільших у світі турбінобудівних підприємств, корпуси якого розташовані уздовж одного із центральних проспектів Харкова. Отож результат співпраці художників можна бачити з Московського проспекту.