Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Виставка студентських проєктів кафедри дизайну ЗАМ

Виставка студентських проєктів кафедри дизайну ЗАМ

Автор: admin від 7-06-2023, 14:35
 (голосів: 0)

 

127912; У Закарпатському музеї народної архітектури та побуту/Ужгородському скансені відкрили виставку студентських проєктів кафедри дизайну Закарпатської академії мистецтв. Захід проводять у рамках відзначення 20-річчя вищої художньої освіти Закарпаття в незалежній Україні.
11093;65039; Привітав з відкриттям експозиції студентів та викладачів вишу директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА, заслужений артист України Євген Тищук та вручив грамоти ректору ЗАМ Івану Небеснику, проректорці з навчальної роботи ЗАМ Анні Бокшан, завідувачу кафедри дизайну ЗАМ Івану Небеснику, викладачу ЗАМ Олександру Кофелю – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва краю та високий професіоналізм. А також відзначили студентку 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ЗАМ Емілію Сливчук – за сумлінну працю, організацію та проведення конкурсу на розробку логотипу та елементів фірмового стилю департаменту.
8505;65039; Кафедру створено у 2004 році і готує фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «магістр» за спеціальностями – графічний дизайн, дизайн інтерʼєру та дизайн середовища. Відповідно до цих напрямів й сформована виставка, на якій представлені дипломні проєкти випускників різних років.