Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Студенти 6 курсу Закарпатської академії мистецтв взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Гаґенмейстерські читання»

Студенти 6 курсу Закарпатської академії мистецтв взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Гаґенмейстерські читання»

Автор: admin від 2-12-2023, 16:02
 (голосів: 0)

Студенти 6 курсу Закарпатської академії мистецтв взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Гаґенмейстерські читання» (Європейська Україна: культура, мистецтво, ідентичність), яку провів Кам`янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка 1 – 2 грудня 2023 р. Метою заходу було привернення уваги дослідників до актуальних проблем культури та мистецтва як головних чинників ідентичності України в контексті європейського культурно-мистецького простору. Наші студенти старанно і наполегливо продовжують вивчати творчі здобутки закарпатських митців і ознайомлювати з ними мистецьку спільноту. Результати своєї наукової дослідницької діяльності узагальнили в доповідях Семйон Д. «Постать Михайла Романишина в українському образотворчому мистецтві» та Лукандій В. «Образ жінки у творчості художниць-викладачів Закарпатської академії мистецтв». Активна участь студентів у наукових заходах сприяє підвищенню якості їх підготовки як фахівців- науковців, забезпечує їх самореалізацію у науковому середовищі.