Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » «Дві академії – Одна перемога»

«Дві академії – Одна перемога»

Автор: admin від 16-02-2023, 14:47

 

«Дві академії – Одна перемога» саме під такою назвою було відкрито виставку у Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая на якій представлено дипломні роботи студентів двох Академій.
Вищій художній освіті на Закарпатті цього року виповнюється 20-ть років та 60-років Харківській вищій школі дизайну. Цей проєкт дуже символічний – найсхідніша та найзахідніша Академії співпрацюють для досягнення спільної мети.
З вітальним словом виступили директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА, заслужений артист України Євген Тищук та передав вітання від голови Закарпатської ОДА-начальника ОВА Віктора Микити.
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав організаторів та учасників виставки, подякував Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи. З вітальним словом виступили ректори Харківської державної академії дизайну і мистецтв Олександр Соболєв та Закарпатської академії мистецтв Іван Небесник.
Також було підписано угоду про співпрацю між найсхіднішою та найзахіднішою мистецькими академіями.
Дякуємо за чудове музичне вітання яке подарували представниці КЗ «Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є.Задора» Закарпатської обласної ради.