Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » MAGYAR MŰVÉSZETI AKADÉMIA | Угорська академія мистецтв

MAGYAR MŰVÉSZETI AKADÉMIA | Угорська академія мистецтв

Автор: admin від 18-03-2022, 22:04

MAGYAR MŰVÉSZETI AKADÉMIA

Угорська академія мистецтв

Колектив та секретаріат Угорської академії мистецтв висловлюють глибоку стурбованість і співчуття у зв’язку з трагічними подіями, які суттєво вплинули на мирне життя внаслідок війни в Україні.

Угорська академія мистецтв відчуває відповідальність за митців в Україні, а особливо на Закарпатті, які працюють у різних сферах мистецтва, тому наша організація керуючись власними інструментами та можливостями, хоче зробити все можливе і допомогти тим, хто цього потребує.

Якщо ви змушені переїхати в ці важкі часи, Угорська академія мистецтв може надати тимчасове проживання в гостьових будинках і творчих будинках своїх партнерських установ.

Якщо ви знаєте художника, художницю професіонала, які працюють у сфері мистецтва, угорської чи української національності, які мають бажання чи вже приїхали до Угорщини перекажіть інформацію що до допомоги Угорської академії мистецтв. Якщо вас зацікавила інформація або маєте бажання скористатися даною можливістю надішліть нам листа на англійській чи угорській мові на електронну адресу segitsegnyujtas@mma.hu.

Бажаємо витримки та сил у ці важкі часи, сподіваємося, що умови для безпечного життя в Україні відновляться якнайшвидше.

З найкращими побажаннями:

Президент Угорської академії мистецтв Дьердь Вашхедьі

та Генеральний секретар д.м. Габор Річлі.