14 днів війни

Автор: admin від 10-03-2022, 13:09

14 днів... Скільки це? Коли зайнятий приємними справами - неймовірно мало... Коли все єство здригається від жаху, від вибухів, від моторошної миті тиші - страшенно багато... Всього 14 діб відділяють нас від "до" і "після"... ВІЙНА... У ХХІ СТОЛІТТІ...ЯК?! У ЦЕНТРІ ЄВРОПИ?!...

ТАК...
Розбомблені, зруйновані, зрівняні з землею міста - а це сотні, тисячі знищених життів... Ми вже ніколи не будемо такими, як "до"... Бо кожен з нас пропустив і продовжує пропускати смерть, біль, жах, сльози...
З першою хвилею розпачу з'явилася і нелюдська злість до ворога, нездоланна воля до перемоги, неочікувана ворогом же згуртованість.
Ми кожен на своїй війні. Кожен робить те, що може: працює, лікує, поширює інформацію, волонтерить, молиться. Кожен - невелика частина великого народу.
Митець, незалежно від віку, перепустивши весь біль - творить. Студенти та випускники Закарпатської академії мистецтв створюють плакати та ілюстрації. Одні - інформують, підкреслюють, акцентують, інші - мотивують.
Попри сьогоднішню війну - ми вистоїмо, ми станемо іншими, в горнилі війни загартується і постане нова, інакша, сильніша, згуртованіша нація!
А ми знову будемо планувати поїздки, мріяти про майбутнє, тішитися кожному дню, пам'ятаючи, що все це - завдяки воїнам-героям, які сьогодні мужньо тримають небо і нас під цим небом, на нашій землі!
Все буде Україна!
Максим Павлюк
Барченко Ганна
Грешко Тамара
Грешко Тамара
Дар'я Мирчук
Єгорова Дар'я 
Малеш Ірина
Алферді Леся
Алферді Леся
Конова Лія
Мирчук Дар'я
Ковач Анастасія
Росоляник Оля
Барсук Рина
Ковальчук Соломія
Ковальчук Соломія
Барченко Ганна
Барченко Ганна
Сливчук Емілія
Сливчук Емілія
Сливчук Емілія
Частина ілюстрацій доступна для придбання у якості NFT
всі вилучені кошти підуть на благочинність.

https://opensea.io/collection/nowarukrainenft