Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ДО КОЛЕДЖУ МИСТЕЦТВ ІМ. А. ЕРДЕЛІ

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ДО КОЛЕДЖУ МИСТЕЦТВ ІМ. А. ЕРДЕЛІ

Автор: admin від 3-07-2018, 10:33
 (голосів: 1)

   Школа – закінчена. Перше доросле рішення дев’ятикласника остаточне і оскарженню не підлягає. Геть підручники та парти, хай живе доросле життя! І Ви вирішили вступати до Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі Закарпатської академії мистецтв! Рішення правильне! Адже наш навчальний заклад відповідає всім сучасним критеріям та знаходиться в постійному розвитку.

   2 липня розпочався прийом документів до Коледжу мистецтв ім. А.Ерделі Закарпатської академії мистецтв. Дружний колектив Приймальної комісії проводить цьогорічну вступну кампанію у звичному режимі: відповідальний секретар Оксана Миколаївна Вагера сумлінно підготувала всі документи для злагодженої роботи членів Відбіркової комісії – Оксани Григорівни Кофель, Дарини Іванівни Андрушек, Олесі Степанівни Кикини, Евеліни Петрівни Санто.

    До 14 липня включно приймаються документи і проводяться співбесіди з абітурієнтами, а з 15 липня розпочнуться вступні випробування, які закінчаться 22 липня.

   Дуже сподіваємося, що попередня активна профорієнтаційна робота дасть свої плоди і Коледж отримає достойних студентів-першокурсників!