Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » РЕГІОНАЛЬНА НАРАДА-СЕМІНАР МОН УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ ПРИЙОМУ ВСТУПНИКІВ У 2017 РОЦІ

РЕГІОНАЛЬНА НАРАДА-СЕМІНАР МОН УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ ПРИЙОМУ ВСТУПНИКІВ У 2017 РОЦІ

Автор: admin від 7-12-2016, 16:07
 (голосів: 1)

   5 грудня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася регіональна нарада-семінар з питань вступу до вищих навчальних закладів у 2017 році. Нараду організовано Міністерством освіти і науки України. У ній взяли участь директор департаменту вищої освіти Олег Шаров, директор  Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, заступник начальника  відділу реєстру ЄДЕБО Аліна Вороніна,  завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти департаменту вищої освіти МОН України Ігор Будько, а також проректори і відповідальні секретарі приймальних комісій вищих навчальних закладів та наукових установ західного регіону, що здійснюють підготовку фахівців за освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії.

   Учасники наради обговорили питанння організації і проведення прийому вступників у 2017 році до вищих навчальних закладів та наукових установ. З доповіддю виступив директор департаменту  вищої освіти Олег Шаров, у якій акцентував увагу на сильних  та слабких сторонах вступної кампанії 2016 та, враховуючи попередні недоліки і законодачі зміни, розповів про особливості вступної кампанії до ВНЗ у 2017 році. Представники міністерства дали відповідь на численні запитання  учасників семінару-наради.