Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » НАЙКРАЩИЙ СТУДЕНТ ЗАКАРПАТТЯ-2016: МИ – ДРУГІ!

НАЙКРАЩИЙ СТУДЕНТ ЗАКАРПАТТЯ-2016: МИ – ДРУГІ!

Автор: admin від 29-11-2016, 17:46
 (голосів: 1)

   23 листопада в Ужгородському клубі «Фантом» відбувся фінал конкурсу «Найкращий студент Закарпаття-2016». Цього року фіналістами стали 8 учасників: Іван Ливч (Свалявський технічний коледж), Марина Волощук (МДУ), Яна Голінка (ПГК УжНУ), Арзу Саламова (Мукачівський аграрний коледж), Крістофер Бобик (Коледж мистецтв ім. А. Ерделі ЗАМ), Євгенія Нікуліна (УжНУ), Алла Комарницька (ГПК МДУ), Віталій Горбей (Ужгородський коледж культури і мистецтв).

   Безумовно, всі учасники заслуговують на похвалу. Але правила конкурсу такі, що переможець може бути лише один.І цим переможцем став Віталій Горбей, студент Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Хлопця супроводжували гурт мажореток та танцівниць. Він зумів переконати суддів упевненістю у собі, неймовірним виконанням народних пісень та амбітними планами на майбутнє.

   Студент нашого рідного Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі Крістофер Бобик зайняв друге місце. Глядачі оцінили нереально круте відео-представлення, у якому він зіграв роль «нового коледжівського героя», «підкорювача викладацьких сердець» та «металіста» і просто вразив своїх вболівальниць наповал! Зігравши на гітарі та заспівавши пісню The Black Keys-Gold On The Ceiling, Крістофер показав, що він дуже багатогранна й талановита особистість. Певна річ, це не останній конкурс, в якому брав участь наш коледж, адже у нас надзвичайно багато талановитих та цікавих студентів.Наступного року ми будемо готові знову поборотись за титул найкращого студента Закарпаття!

 

Курта Ірина


відео виступу К.Бобика

vk.com


фотоальбом з конкурсу  

vk.com