Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » Розпочався захист дипломних робіт 2019

Розпочався захист дипломних робіт 2019

Автор: admin від 17-06-2019, 18:24

 

17 червня 2019 року розпочався захист дипломних робіт випускників Закарпатської академії мистецтв освітнього рівня «бакалавр» денної форми навчання.
Голова ДЕК Голубець Орест Михайлович, доктор мистецтвознавства, професор, завідувач кафедри художньої кераміки ЛНАМ.  
Захист проходитиме 17-18 червня у виставковій залі Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо».
До захисту допущені 53 випускників. Серед них 10 графічних дизайнерів, які представили до захисту, окрім вже традиційних розробок рекламної продукції, фірмового стилю, пакування та авторських видань, ще дизайн концепт-арту до комп’ютерних ігор, 11 дизайнерів інтер’єру  представлять цікаві власні дизайнерські розробки для інтер’єрів громадських та житлових приміщень. Цікавою  є розробка інтер’єру  музею, виконана Джуранюк Іванною (кер. Ходанич М.П.) на замовлення 128-ї гірсько-піхотної бригади в м.Мукачево.
Дизайнери середовища, яких в цьому році шестеро, під керівництвом Джумурата Е.Ю. виконали ряд проектів благоустрою територій в м.Ужгороді, зокрема скверу ім.Героїв Майдану, Ротарі-парку, греко-католицького кафедрального собору.
Одинадцятеро живописців та троє графіків представили до захисту цікаві композиції як традиційної тематики, пов’язаної з українськими народними традиціями, так і авторські трактування проблематики сьогодення.
Випускники спеціалізації декоративно-прикладного мистецтва, а їх є одинадцять, виконали надзвичайно гарні роботи виставкового та ужиткового призначення в кераміці, металі та дереві.