Закарпатська академія мистецтв - офіційний сайт » ВРУЧЕНО ДИПЛОМИ БАКАЛАВРАМ – ВИПУСКНИКАМ АКАДЕМІЇ

ВРУЧЕНО ДИПЛОМИ БАКАЛАВРАМ – ВИПУСКНИКАМ АКАДЕМІЇ

Автор: admin від 11-07-2018, 22:06
 (голосів: 1)

   Неабияк хвилюється лекційна зала академії, щирі усмішки, квіти й вітання від найближчих – це 10 липня 2018 року в Закарпатській академії мистецтв урочисто вручили 44 дипломи учорашнім студентам, а нині – випускникам-бакалаврам дизайну, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Серед них троє випускниць отримали дипломи з відзнакою.

   Ректор Закарпатської академії мистецтв, професор І. І. Небесник привітав усіх з вагомою подією в їх житті, побажав найвищих злетів у творчості, зазначивши, що отримані дипломиє показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників закладу і втіленням мрій про випуск компетентного фахівця у сфері культури і мистецтва.

   Ми переконані, дорогі випускники, що завдяки вашим талантам, вашій праці, батьківському вихованню та роботі наших викладачів нині ви отримуєте омріяні дипломи. Ви маєте найбільше багатство в руках – молодість, тож не згайте її. Не обіцяємо вам легкого майбутнього, але знаємо точно: все буде добре. Вчіться й надалі – це ключ до успіху. Вдосконалюйтеся, працюйте – це потрібно і вам, і тим, кому даруватимете свої роботи. Усе залежить від вас, ви самі створюєте своє майбутнє!